Ervaringen

Duizenden mensen maken dagelijks volop gebruik van de mogelijkheid om online te webcammen. Dit kan vaak met je tablet, telefoon en uiteraard ook met je PC/laptop. Zolang je maar een webcam hebt ( of camera in je toestel), kun je ook meteen gebruik maken van online webcammen. Hoe andere mensen dit ervaren, lees je op deze pagina :

Judith M: Ik ben iets dominant en geef die geile camsletjes graag opdrachtjes. Als je dit van te voren even overlegd met de dame in kwestie, is dat vaak geen probleem. Ik ga daar zo vreselijk hard op!

Jan: Ik ben vrijgezel, en voordat ik online ga om te sexcammen met een lekker ding, ben ik gedoucht en geschoren. Ik verheug me de hele dag al op die hete meiden. Ik probeer ook vaak mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen en laat op het laatst graag zien hoeveel ik spuit, vinden die meiden ook lekker!

Arend de G: Heel erg vroeger toen ICQ nog bestond, deed ik het al. Cammen met geile meiden. De goeie ouwe tijd. Tegenwoordig zijn er zo belachelijk veel webcam sites online dat ik het voor het kiezen heb. Mijn ervaring is dat als je ook eens luistert naar een ander, het nog wel eens heel erg geil kan worden!

Rolf B : Mijn allereerste keer was helemaal niks ! Ik had me verheugd op heftige sex en het liep uit op niks. Ik was zenuwachtig en wist niet wat te doen , voordat ik iets zag kwam ik al klaar. Nu cam ik al ruim 2 jaar met meestal dezelfde meiden. Ze kennen me nu en ik kan niet meer zonder.

Jeroen v L : Ik blijf de eerste 10 minuten eng vinden , maar de meiden weten me echter altijd weer geil te krijgen

Gerda S : Ja ja , niet alleen mannen en jongens bellen in , ook meiden hoor 🙂 Niet alle meiden zijn er voor in , maar de meeste wel. Ik kom altijd vreselijk heftig klaar!

Dick I : Het heeft bij mij lang geduurd voordat ik eindelijk durfde , nu doe ik het minstens 2x per week.Meestal op zaterdagnacht en woensdagavond. Heerlijk gewoon !!!!

Jan H : Het fijnste vind ik dat je anoniem bent , alles mag en niets moet. Ik ben nogal klein geschapen en de meiden waar ik mee cam vinden dat geen probleem. Zij vinden het juist extra spannend !

Dickie : Kan me herinneren ooit eens een hele nacht met dezelfde meid doorgebracht te hebben. Het eerste kwartier was verschrikkelijk heftig , daarna hebben we nog uren gepraat. Ik zat in een moeilijke periode en zij heeft me er echt door gesleept. Het hoeft niet alleen om sex te gaan.

Hans de Graaf : Jarenlang heb ik me opgehouden in de rooms die Netmeeting rijk was. Je zoekt je een ongeluk en het is niet elke avond raak. Vaak afwachten en meiden klikken weg voordat ik mijn hoogtepunt bereikt heb. Dankzij de vele online sexcams kom ik eindelijk lekker klaar , deze meiden klikken niet weg maar staan gewoon garant voor supergeile online sex !

Berend A : Heb het 2 keer geprobeerd , tis niet mijn ding. Ik kijk nog wel af en toe , maar cam niet meer.

Laurens de W : Ik kan er geen genoeg van krijgen , met sommige meiden heb ik afspraken wanneer ze online zijn ! Ze weten wat ik wil en stellen me nooit teleur gelukkig.